Kjetil Hana

Hjemmeside for Kjetil Hana

Kjetil Hana header image 4

hverdag igjen

12. februar, 2009 av Kjetil

Det er varmt og deilig, er oppe tidlig om morgenene, en kaffekopp, pjuu pjii en fugl i treet, må snart vekke ungene, Idunn har full kontroll på skolen nå, koser seg og jobber mer iherdig faglig her enn hjemme, Jesper er i barnehagen med et skeivt smil, ikke viktig for ham men greit nok, den varer fra 0815 til 1215, og jeg er i noen grad igang med charity work, men ikke helt gass på skolen ennå, har problemer med å finne elevene jeg hjalp med matte i fjor, klassene er omrokkert, noen fikk ikke rykke opp i 5. klasse, lærerne bytter klasser, og i det hele tatt lite oversiktlig, går seg nok til, man lærer seg å ikke sloss med tiden her, 13.-åringen Abongile er hjemme hos meg en gang i uken, jeg hjelper ham med skolearbeid, men helst vil han være på bondegård og kjøre traktor og vandre i bushen, slik han gjorde i juleferien. Musikkmaking er mer seriøst i gang, jeg har en stor jobb å gjøre frem mot tilblivelsen av en dokufilm om å gå på ski, strever litt med å finne fram til hva slags musikk, synes noen at marimba, shakers, afrotrommer og tommelpiano høres knall ut som lydspor til filmet skigåing? Jeg prøver å finne det ut, sammen med regissør Trine i Oslo. Den forrrige filmen vår “Søsken”, er forresten oversatt til engelsk, og visstnok klikkesalgbar fra Norsk Filminstitutt snart, hvilket gonger inn som første norske nyhet fra denne nettsiden.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

2 svar så langt ↓