Kjetil Hana

Hjemmeside for Kjetil Hana

Kjetil Hana header image 4

Strandtur med Siyakhula play school

12. mai, 2009 av annehelen

Heldigvis har ikke alt dreid seg om administrasjon, registreringssystemer og budsjettarbeid. Jeg har gode minner fra noen veldig kjekke utflukter med ungene, hvor strandtur med 35 unger og 4 lærere er et av høydepunktene. Det var riktig nok med blandede føleleser jeg kuttet ideen om sikkerhetsbelte, og kjørte av gårde med 18 unger (!) og en Big Mama i bilen. For noen av ungene var det deres første strandtur, vanskelig å forstå når de bor 5 km fra sjøen i et land med sommer 8 måneder i året. Noen satt paralysert langt oppe på land og stirret på bølgene, andre var i vannet før jeg rakk å reagere. Ungene var i 100, for meg en dag i ellevilt kaos. Mest latter, litt drama når jeg måtte til lege med en gutt med astma. Godt å oppleve at sykestuen i Masiphumelele fungerte, og alt vel med gutten.

img_5952

img_5942

img_5935

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

5 svar så langt ↓

  • Mer fantastisk en fantastisk!

   • Hei!Takk for koselig komnamter pe5 min blogg :-) Har surfet litt inne pe5 din blogg ne5 og synes du har en fin og personlig blogg! Lekkert kjf8kken se5 jeg i forrige innlegg…Morsomt med bildene tatt fra hotellrommet pe5 Hamar. Siden jeg bor i (eller rett utenfor…)Hamar har jeg aldri bodd pe5 hotell her, se5 den utsikten til Mjf8sa var ny!Er det greit for deg at jeg legger deg til blant mine bloggvenner?Ha en flott helg!Hilsen Britt :-)

   • hei heipleier e5 bare besltlie et par om gangen, men frk fisher bestilte fler om gangen og de setter prisen pe5 pakka under 200kr og da sparer du porto!!jenta mi er 33 og hun bruker 1se5 da me5 du nok ha 12… det er europeiske str inne pe5 taylorshoes.. veldig enkeltgod helg!!

   • He5per det ge5r bedre med c5sa…ikke noe kjekt med syke barn i heimen.Godt e5 hf8re at dere hadde en fin tur til oslo, det er jo godt e5 komme seg bort litt iinomellnm. Man fe5r ladet batteriene litt:)Ha en fortsatt en fin helg:))