Kjetil Hana

Hjemmeside for Kjetil Hana

Kjetil Hana header image 4

nest siste

11. juni, 2009 av Kjetil

De siste ukene intense paa alle maater, vennskap forsterkes, gleding og gruing vokser i hver sin retning, musikalske samarbeid naar gledelige hoeyder, og kulmineringer av ymse slag inntrer. Men sveveriene holdes i sjakk av praktiske ting som maa ordnes naa to uker foer hjemtur.  Vi hadde nylig en heidundrende fest her i naboens hage. Satte opp svaert telt, bygde scene, musikalske innslag fra fem og utover til tolv ett, jeg fikk med meg flere av omraadets beste musikere til baade innoevde ting og fri impro. Det ble superknall baade for oss og alle gjester og unger. Anne  Helen har gjort seg sterkt bemerket med allslags lageting som skolen har faat inn masse penger fra, gjennom school fundraisers. Vi har en del stoff liggende som planlegges aa legges ut her, blant annet bilder, og jeg er som vanlig treig med aa legge ut musikk, men hvis dere er interesserte saa kikk innom her, ogsaa etter hjemreisen, lover flotte ting! Det er liksom litt feil aa bruke masse tid paa datajobb, naar det er saa mye ta inn fra livet her foer vi drar.

Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar

0 svar så langt ↓

Det er ingen kommentarer enda. Begynn å kommentere ved å fylle ut boksen under.